Hem  |  Tjänster  |  Garantier  | Om ossKontakt
 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Letar du betongprodukter i Högsby?
 
Högsby Grus & Betong AB erbjuder högkvalitativ betong från Högsby


Högsby Grus & Betong AB garanterar högkvalitativ betong i Högsby med omnejd. För oss står alltid kunden i centrum.

Vi vet om att det inte räcker att veta allt om betong i Högsby, det gäller att leverera vid varje tillfälle. Med vår högutbildade och erfarna personal vet vi att vi har ett försprång. Lägg till en serviceanda, en benhård arbetsmoral och material av högsta kvalitet så har du ett vinnande koncept som vi alla tjänar på.Fotograf: Madeleine Oskarsson
ErfarenhetVarje företags viktigaste ambition är att skapa nöjda kunder. Varje företags viktigaste resurs är dess personal. Hos oss har personalen mångårig erfarenhet och stor kunskap inom branschen. Det vi inte vet om betong är inte värt att veta. Genom kontinuerlig vidareutbildning ser vi till att hålla oss i framkant vad gäller nytt material och nya tekniker. Vår erfarenhet och kunskap tar vi med oss i varje uppdrag, vilket ger dig som kund tryggheten och säkerheten i att varje jobb blir utfört med högsta möjliga kvalitet.
 
FramtidHögsby Grus & Betong AB är ett företag som tror på att vara vägledare och förebilder såväl som företagare och servicemän. Vi vill säkra möjligheten att jobba även imorgon. Därför har vi ett genomarbetat miljötänkande som genomsyrar alla delar av företaget, från materialval till minskning av transporter och utbildning av personal. Dessutom har vi ett utvecklat system för kvalitetssäkring inom företaget. Fråga oss gärna mer om våra policys.
 
MaterialService är alltid ett nyckelord för oss inom företaget. Men service innebär inte bara att ha ett gott bemötande, vilket vi anstränger oss för att ha från kontoret ut till arbetsplatsen. Service innebär också att arbeta med material av högsta kvalitet i varje jobb. Detta för att ge dig som kund säkerheten att arbetet alltid utförs på bästa sätt. Med Högsby Grus & Betong AB kan du alltid lita på att vår betong är av högsta kvalitet, har lång hållbarhet, litet underhållsbehov och snabb konstruktionstid.
 

 

 
Högsby Grus & Betong AB - Valåkra , 57992 Högsby - T: 0491-53090 - grus.betong@hogsby.net